زووم طب طب جدید

زووم کده بیماری ها و درمان

زووم طب طب جدید

زووم کده بیماری ها و درمان

مواد شیرین‌کننده چه طبیعی و چه تصفیه شده باشد به یک میزان کالری تولید میکند

برخی خانواده‌ها بر این باورند غلات صبحانه‌ای که با شیرین‌کننده‌های طبیعی همچون شربت ذرت، عسل، خرما، کشمش، عصاره مالت و شیره میوه‌جات تهیه و به ادعای عرضه‌کنندگان آن بدون شکر است، فاقد کالری بوده و حتی مصرف آن را به دیابتی‌ها هم توصیه می‌کنند.

اما در پاسخ باید گفت، مواد شیرین‌کننده چه طبیعی و چه تصفیه شده باشد به یک میزان کالری تولید کرده و حتی برخی از انواع میوه‌های خشک در مقایسه با قند و شکر کالری بیشتری ایجاد می‌کند.

شیرین‌کننده‌های طبیعی اگرچه حاوی درصدی از قندهایی است که برای جذب نیاز به انسولین ندارد، اما همراه شدن آن با غلات پولکی که اغلب از آرد تصفیه شده تهیه می‌شود، می‌تواند برای دیابتی‌ها و افراد با اضافه وزن بالا دردسرساز باشد.

خوب است بدانید یک وعده از کم کالری‌ترین غلات صبحانه حدود 170 تا 200 کالری انرژی به بدن می‌رساند.

فاخره بهبهانی - جام‌جم

دانه غله چگونه پولکی می‌شود

امروزه غلات صبحانه به دو شکل پولکی و دانه کامل حجیم شده تولید می‌شود؛ ولی دانه غله چگونه پولکی می‌شود؟ غلات را آرد و تبدیل به خمیر می‌کنند. خمیر را فرم داده و در نهایت حرارت می‌دهند، اما باید بدانید غلات پولکی در مقایسه با دانه کامل حاوی سبوس و ریزمغذی‌های کمتری است و حرارت پخت به میزان بیشتری موجب تخریب ترکیبات و همچنین پروتئین آن می‌شود.

مهم‌تر آن‌که برخی تولیدکنندگان غیرمتعهد برای افزایش حجم و مقبولیت طعم از مقادیر بالای شکر، اسانس و مواد رنگی در خمیر این محصول استفاده می‌کنند. این را هم بدانید ورقه‌های پولکی شکل که بیشتر ازآرد تصفیه شده تهیه می‌شود یبوست آور و چاق‌کننده بوده و باعث افزایش سریع قند و چربی‌خون می‌شود.